Help mee

Doneer nu; word een Food waste Fighter!!

Zonder jouw hulp kan stichting Food waste Fighters niet bestaan!! Help mee en doe een maandelijkse donatie van minimaal € 2,50!! Want voor minder dan de prijs van een cappuccino help je mee voedselverspilling tegen te gaan en gezinnen in Amsterdam te voorzien van aardappelen, groente en fruit (AGF)!! Om ons plan, het helpen van 750 gezinnen, te laten slagen hebben we minimaal 3000 Food waste Fighters nodig; Vraag daarom familie, vrienden, collega’s en kennissen om ons ook te steunen!! Wil je liever een éénmalige donatie doen?? Uiteraard zijn we daar ook heel erg blij mee!

Wat doen we met jouw gedoneerde € 2,50?

Voor jouw gedoneerde € 2,50 redden we 10 kilo AGF!! Dit is voldoende om een gezin van 4 personen een week van AGF te voorzien. Samen met nog 3 andere Food waste Fighters help je dus een gezin voor een hele maand!!

Kan ik meer doen?

Ja graag, we hebben vele helpende handen nodig voor het ophalen, sorteren en distribueren van de AGF!! Ben je een social media tijger(in)? We willen graag gebruik maken van je talenten!! Heb je een briljant idee om ons werk efficiënter te maken? Neem contact op met ons òf geef je op voor het “Vruchtbaar Diner”, we luisteren met genoegen!! Zie je mogelijke samenwerkingsverbanden? We kijken samen graag naar de mogelijkheden!!

Vruchtbaar Diner

Minimaal 1x per kwartaal organiseren we een “Vruchtbaar Diner”. Tijdens dit diner is er alle ruimte voor suggesties, ideeën, voorstellen, etc  zodat we meer AGF kunnen redden en zo meer gezinnen kunnen ondersteunen. Ook zullen we een presentatie geven over de stand van zaken.